Vilka är vi

Vi verkar både individuellt, i grupper, i samhället, i organisationer och i privatlivet. Var och en av oss har skapat sitt eget koncept från sin historia och sitt ursprung (när vi ändrat våra perspektiv). Det gör att vi öppnar för vad livet har gett oss att förvalta. Vi har fått förmågan att förlora allt! När vi bryter, bryter vi med allt. Vi förlorar då allt som vi en gång skapade oss att vara för att komma tillbaka till den vi är i vårt ursprung. Då öppnas gåvorna från vår historia! Det är då vi är redo att tacka gruppen för det den har bidragit med från sin själ för att gå vidare till nya utmaningar. Gruppen upplöses eller tar ny form. Att verka som systemisk ledarcoach har ingen gemensam teori eller koncept att följa. Det enda vi gör, är att följa livet och vår väg och vi behöver inte ens kalla oss systemisk ledarcoach. Vi är fria när livet tar oss i besittning!  

 

Vi har ”bara” gemensamt att vi kommit samman för att öppna våra hjärtan i en grupp som har en själ som öppnar för att vi ska verka i världen som läromästare (eller vad vi än kallar oss). Då öppnas space för att skydda dessa hjärtan under en tid. Vi befinner oss på en helig plats! Så en dag är allt färdigt och just det hjärtat har kommit hem. Nu kommer ett annat skydd. 

”Den som bär sitt ljus och mörker behöver inte skydda sitt hjärta mer. Precis som modersmjölken, flödar livets energi och ger sitt skydd till ett öppet hjärta. Vi behöver bara ta emot. Både ljus och mörker kan då få komma och transformeras genom det hjärtat. Det är så det hjärtat kan verka i världen.” Marie Fridolf